Hajosiko tuulilasi?

Tuulilasin vaihto- ja korjauspalvelut ammattitaidolla

Tuulilasinvaihdot

Vaihdamme ja asennamme alkuperäislaatuisia tuulilaseja henkilö- että pakettiautoihin sekä raskaalle kalustolle. Tuulilasi on tärkeä osa auton kantavaa korirakennetta, joten tulee tuulilasien vaihto suorittaa kokeneen ammattilaisen toimesta. Me käytämmekin Saint-Gobain Sekurit / Autover tuulilaseja, jotka ovat autotehtaiden alkuperäisiä varaosia. 

SAINT-GOBAIN SEKURIT / AUTOVER

Tuulilasinkorjaus

Tuulilasin arvioitu korjausaika on 20-60 minuuttia riippuen vaurion suuruudesta. Voit myös tulla näyttämään tuulilasivauriota liikkeeseemme, jolloin arvioimme tuulilasin korjattavuuden heti. Jos vauriota ei voida korjata, annamme sinulle parhaan mahdollisen hinnan uudesta tuulilasista.

Annamme korjaustyöllemme takuun.  Mikäli tuulilasi menee kohjauksesta huolimatta rikki, hyvitämme uuden tuulilasinvaihdon yhteydessä korjauksen hinnan.

Uusi tuulilasi tuo turvaa ja parantaa ajonäkyvyyttä

Uusi, kirkas tuulilasi tuo ajajalle turvaa ja parantaa autoilijan ajonäkyvyyttä. Kolhiutunut ja pahasti naarmuuntunut tuulilasi voi heikentää autoilijan ajonäkyvyyttä merkittävästi, minkä tähden tuulilasi on hyvä vaihtaa uuteen, jos se pääsee naarmuuntumaan niin pahasti, että se häiritsee ajamista tai aiheuttaa riksin tuulilasin särkymiselle. Kolhiintunut tuulilasi voidaan vaihtaa tai korjata. Kiven iskeymät tuulilasiin voivat aiheuttaa tuulilasin halkeamisen ja tällaiset iskeymän jäljet on hyvä korjata, ennen kuin halkeama pääsee leviämään tuulilasissa.